03 d’abril 2008

La setmana dels pingüins a la UAB!!!!

Hola hola hola!
Ja estic ací una altra vegada amb notícies fresques com la sardineta fresca! La setmana que ve se celebra la Setmana del Pingüí a la UAB: FESTA, FESTA, FESTA!!!!


Hi haurà moltes festes, pinyates, pallassos, música, discoteca, concursos de menjar bunyols, i em pense que també hi haurà una calçotada, però això no ho tinc clar del tot. El Giorgio i jo anirem a un parell de festes, la primera i l'última: l'actuació inaugural i estel·lar a càrrec de Richard M. Stallman en persona, el dilluns 7, a les 10.30, i la Festa de Reproducció dels Pingüinets el dijous 10 per la vesprada (sííííííí, una orgia a la que tots i totes esteu convidades i convidats, sobretot les pingüinetes joves, atractives i amb ganes de marxaaaaaaa!).


Com? Que no sabeu qui és el Richard M. Stallman, també conegut com a RMS? Doncs és un artista polifacètic de talla mundiaaaaaal! Mireu, mireu, ací el teniu mostrant el seu talent com a cantautor interpretant una cançó protesta:I ací el teniu interpretant una coreografia que va dissenyar ell mateix:Però el seu fort són les performances, com ací:Ho veieu? Ho veieu? Un artista amb tota la barbaaaaaaa!


Així que ja ho sabeu: la setmana que ve, a la festa dels pingüiiiiiiiiins!